Onsdag


£mma


Alla kvällens tankar
 ägnas åt er som mötte ödet
på en utav smålands
vägar idag .




Tidig start på dagen , tjugo över sju var jag redan på jobbet där stannade jag till halv fem. Pust
Efter detta kopplade jag av med en tur i skogen tillsammans med ponnyplutten Kool. ( I själva verket en nordsvensk)
En lugn kväll med grillade majskor var och mys med familjen.



Dagens:
Excentials by partyline, en bodylotion med doft av citrus/mango. 
En doft som enligt mig inte går att motstå. Dessutom innehåller den Vitamin E som gör huden len som 
en babyrumpa. Helt klart det bästa köpet på länge! 149 sek (partyline)

 

 

 














Lets give it a try

£mma


Bättre sent än aldrig .
Nu har jag iallafall gjort det , skaffat mig en blogg.
Nu återstår bara att se hur länge jag orkar hålla andan uppe.



Alltid bra med en kort presentation..


Är 19 och kommer ifrån en liten by som heter Aneby och ligger 4 mil ifrån jönköping.  Gick min precis avklarade gymnasieutbildning på ED i jkpg där jag haft tre underbara år. Här träffade jag min pojkvän,  vi är fortfarande tillsammans efter 2 år och någon månad. ABSOLUT  inte att glömma alla fantastiska vänner och minnen tillsammans med dem.

Min fritid ägnas åt mestadels nöjen , shopping och mys, men även spännande  äventyr och en hel del sång, för det är just vad jag älskar att göra. Har tagit ett fåtal sånglektioner, men mest lär jag mig av ''självstudier''  Kanske kan hända att det i framtiden dyker upp några klipp här på boggen det vet man aldrig.

Just nu har jag ett sommarjobb inom hemsjukvården som undersköterska, och jag hinner inte så mycket annat.  Slitet är inte förjäves utan pengarna kommer gå till något som lär bli ett av många underbara minnen att bära i livets stora ryggsäck.  Jag och pojkvännen Erik har bokat en resa: 14/10 bär det av från Stockholm till Bangkok ,  härifrån bär resan av ytterligare söderut mot Malaisia, resan avslutas efter 2 månader och utgår då ifrån slutdestinationen Singapore.<3



Stockholm

Helgen har spenderats i huvudstaden tillsammans med min oerhört saknade Mickis. Hon har nämnligen flyttat dit till sin pojkvän under sommaren för att jobba. Vi har haft otroligt mysigt med bland annat massa prat. besök i hamnstaden Vaxholm, naturhistoriska, promenad i slottsparken, en tur på stan och en utekväll på Josefinas. BILDER KOMMER

Måndag
En spontanlunch hemma hos Underbara Malin. (: Svårt att ses under sommaren men då är stunder som dessa oerhört uppskattade. 
Jobb 17-22:00


Tisdag
- Ledig
- Lina har tagit körkort (:
- Mys med älsklingen
- Slingat hår


DAGENS :
Får bli ett schampo , Sunsilk Fabolous Shine lever verkligen upp till namnet och luktar dessutom underbart gott, med matchande balsam blev iallafall mitt hår som nytt.
            

RSS 2.0