Hard Work Work

Har jobbat mycket det senaste  och när jag inte gjort det har jag helt enkelt inte haft tid att sitta här.
Vad har nu hänt dessa dagar?

Linis har fyllt 20 och blivit ''större'' Flicka.

Spenderat mycket tid i naturen , då jag tycker man ska ta vara på vintern när den väl är här. Senast igår tog jag och Älsklingen en tur med längdskidorna. Och vädret Kunde inte varit mer perfekt, cirka tio minus , strålande och något värmande sol, klarblå himmel, glittrande snö och frost i håret. Helt underbart!

Massa blanketter och stuff inför pluggstartern har fixats , på måndag är det upprop och hela veckan lång därefter kommer ägnas åt insparken. KulKul. Första kursen börjar den 25:e.

Igår mös jag med Malin , började spela ett spel, åt lite , tog en kaffe på stan och gick sedan på bio. Först var det planerat att vi skulle se Göta kanal, men efetr att vi hört ett antal personer säga att den var kass beslöt vi oss för att byta, det slutade med att vi gick på '' Har du hört ryktet om Morgans'' En riktigt bra men typisk tjejfilm , med många skratt och ett happy ennding.


Ikväll blir det Jobb 17- 22:00 och imorgon 08- 15:00. Efter detta måste jag nog tacka nej ett tag då det säkert kommer vara mycket i skolan första veckan.



Ny design på bloggen  kommer , julen dansas snart ut även här ifrån.






Mickiiis vi saknar dig ! <3


So Long !


RSS 2.0